Джулия Робъртс и Ричард Гиър са от актьорите, които нямаме против да

...
Джулия Робъртс и Ричард Гиър са от актьорите, които нямаме против да
Коментари Харесай

Как се промениха Джулия Робъртс и Ричард Гиър от филма Хубава жена до днес

Джулия Робъртс и Ричард Гиър са от актьорите, които нямаме срещу да гледаме повече от един път на огромния екран. Героите им ни карат да се смеем, да плачем или ни настройват за сантиментална вечер с обичания човек.

" Хубава жена "  е един от най-великите филми за всички времена. Със своя прелестен комизъм, трескава обич и неподправена романтика, лентата става обичана на доста генерации. Години по-късно двамата още веднъж вършат ослепителен екип в „ Булката дезертьор “.

Джулия Робъртс печели благосклонностите на милиони точно с появяването си през 1990 година във кино лентата „ Хубава жена “. Дълги години тя водеше класацията за най-високоплатена актриса в Холивуд. През 2000 година актрисата печели „ Оскар “ за ролята си във кино лентата " Ерин Брокович ".

Пет пъти Робъртс е избирана за най-красивата жена в света от списание People, като последният път бе напролет на 2017 година. Оглавявала е класацията през 2010 година, 2005 година, 2000 година и 1991 година

Пленителен, вълнуващ и дори неудържим. Няма метод, в случай че сте родени през последните три десетилетия на 20-ти век, да не сте насочвали младежките си трепети към Ричард Гиър най-малко един път. Той си остава един от тези запаметяващи се холивудски мъже, които с една усмивка са способни да обезоражат всяка жена. Не единствено на екрана.

Големият му пробив киното е през 1977 година във кино лентата „ В търсене на мистър Гудбар “ с присъединяване и на Даян Кийтън. Година по-късно идва и първата му основна роля в „ Райски дни “ на Терънс Малик.

 джулиа робъртс ричард гиър Gettyimages/Gulliver

През 2002 г. Ричард Гиър посвещава доста време, с цел да се приготви за осъществяването си в мюзикъла „ Чикаго “, за който е отличен със „ Златен глобус “ и номиниран за премията „ Оскар “.
 Как се трансформираха Джулия Робъртс и Ричард Гиър от кино лентата  Как се трансформираха Джулия Робъртс и Ричард Гиър от кино лентата  Как се трансформираха Джулия Робъртс и Ричард Гиър от кино лентата  Как се трансформираха Джулия Робъртс и Ричард Гиър от кино лентата
 джулиа робъртс ричард гиър Gettyimages/Gulliver
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР